JCX – 25 Priorijdreef – 1160 Brussel – Belgïe – T. +32 (0)2 660 65 56

Kwaliteit

WONINGEN GEÏNTEGREERD IN HET STEDELIJK MILIEU

Onze woonprojecten - overwegend in een stedelijk kader - kiezen resoluut voor integratie in de omliggende ruimte. Wij trekken de kaart van de renovatie, waardoor de milieu-impact van onze realisaties afneemt.

WONINGEN AANGEPAST AAN DE VRAAG

Wij willen de kopers van onze woningen een aangenaam levenskader bieden. Onze gedrevenheid door het detail brengt er ons toe projecten op maat te verwezenlijken: inrichting, doorlopende appartementen, de meest geschikte oriëntatie, grote terrassen, overschrijden van de comfortnormen (grootte van de vertrekken, natuurlijke verlichting, enz.), hoogte onder het plafond, keuze van kwaliteitsvolle materialen, oog voor esthetiek. Onze globale benadering houdt ook rekening met een maximale beperking van de gemeenschappelijke en privatieve lasten (thermische

isolatiecoëfficiënt) en met de problemen van veiligheid of geluidshinder. Geheel in de lijn van de charme van weleer bieden onze woningen een gevoel van welzijn. Verre van ingrijpende en bombastische renovaties met enkel oog voor hightech werken wij met technieken en uitrustingen die het best aan de specifieke eigenschappen van elke plaats zijn aangepast. In die geest stellen wij ruimten met uiteenlopende afmetingen en afwerkingen voor, gaande van een ruwe bewoning in beton tot de standingwoning met een specifieke afwerking.