JCX – 25 Priorijdreef – 1160 Brussel – Belgïe – T. +32 (0)2 660 65 56
Het beroep

Ons beroep bestaat erin vastgoedprojecten te bedenken en concreet gestalte te geven. In tegenstelling tot de “vastgoedhandelaar” nemen wij ons risicoaandeel in de projecten die wij ontwikkelen voor onze rekening. Wij verbinden ons tot volledige bouw- en renovatieprogramma’s. Daarbij staan wij in voor het tot stand brengen en coördineren van complexe en verrijkende partnerschappen die ontwerpers, constructeurs, investeerders en de overheid bevoegd voor stadsplanning verenigen.

De ervaring

Aan het hoofd van de onderneming JCX opgericht in 1994 staat Sophie Le Clercq. Haar familie is al meer dan een eeuw met expertise binnen de bouw verbonden. Zij is voorzitter van de raad van bestuur van CIT-Blaton die goed vijftig jaar geleden door haar grootvader Émile Blaton, zelf een telg van een dynastie van bouwers, werd opgericht.

De vereiste

Geactualiseerde vereisten. Onze projecten ontlenen hun samenhang niet enkel aan hun esthetische of patrimoniale waarde. Sites die nauw met de structuur van de stad zijn verweven, kunnen een nieuwe werkingslogica, nieuwe bestemmingen vinden. Samen met onze partners trachten we een nieuwe bezetting en doorstroming te realiseren om een levenskader te creëren dat beantwoordt aan de verwachtingen van de hedendaagse mens.

Nieuws
 • - 01.10.2018

  CO & WORKING SPACE: kantoren te huur !!! The Duke ruimte groeit & wordt THE NESTWORK. 119 werkruimtes, new design, prachtige lounges, meer diensten. Word lid van de community !

 • - 04.09.2017

  Tervuren 419 : het gebouw werd opgeleverd.

 • - 25.05.2017

  BELLA VITA : het project is 100% verkocht

 • - 01.07.2016

  Namur 59 : het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is nu gevestigd in het gebouw op maat ingericht volgens zijn specifieke noden.

 • - 09.05.2016

  DUCUROIR : 100% van de woningen zijn verkocht.